Buna ziua,
Ma confrunt cu urmatoarea problema.. in data de 4 iulie am raportat in Revisal un contract nou de munca cu data de incepere 8 iulie. Am convenit cu salariatul ca acesta se va prezenta luni 7 iulie pentru a semna contractul. Am transmis Revisal inca de vineri 4 iulie intrucat in data de 7 cand salariatul trebuia sa vina sa semneze imi era imposibil de transmis Revisal (am fost in concediu).. iar azi 8 iulie constat ca salariatul a trimis mail sa anunte ca nu se mai prezinta deoarece a gasit un alt loc de munca.. Eu cum pot proceda sa anulez contracul din revisal tranmis..fara semnatura angajatului?
1. Daca nu era semnat c.i.m., nu trebuia sa-l transmiteti in REVISAL.
2. Anularea c.i.m. nu are cum sa se opereze in REVISAL. Rezolvarea situatiei se face prin incetarea acestuia ... la temei puteti invoca nulitatea acestuia (???) .. la alte detalii precizati ca inceteaza prin neexecutare.
In Revisal aveti mentionate temeiurile de drept ale incetarii unui raport de munca ... nulitatea este improprie spus, intrucat alt temei nu exista .... situatia descrisa de dvs este anormala, nu este prevazuta in legislatia muncii ... dvs ati transmis un c.i.m. care nu-si produce efecte, intrucat nu a fost semnat de ambele parti ... de aceea la ”Alte detalii” sa mentionati ca nu si-a produs efectele intrucat salariatul nu s-a mai prezentat la munca.
o situatie asemanatoare am si eu, dar informarea si CIM sunt semnate de catre angajata. Revisalul a fost transmis in 4 iulie si in 7 iulie nu s-a prezentat la lucru. Angajata se afla in
perioada de proba si i-am trimis o adresa sa se prezinte la convocare.
Intrebare mea este daca se poate desface CIM- ul cu art. 31 (3) fara ca notificarea/ decizia sa fie semnate de catre angajata, sau e corect sa urmam procedura cercetarii disciplinare si in final CIM-ul sa se desfaca cu art. 61 (a) ?