avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Titularizare - regulament
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Titularizare - regulament

Buna ziua. Nu am gasit nicaieri aceasta informatie, si va rog sa ma ajutati. Daca in anul x termin facultatea, si in acelasi an doresc sa intru in invatamant, se va lua in considerare ca am terminat facultatea? Sau apar ca fiind fara studii? Intreb acest lucru, deoarece depunerea dosarelor pentru examenul de titularizare are loc inaintea examenului de licenta, ba chiar si inaintea ultimei sesiuni din an terminal. Asta, in fiecare an.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 14:32, 10 Iulie 2014
Va depuneti dosarul in baza adeverintei eliberate de facultate si veti sustine concursul in baza adeverintei de licenta. Depunerea dosarelor este una, sustinerea concursului este altceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de lungã sau de scurtã duratã flodac flodac Bună ziua! Vă rog să mă lămuriți În anul 2008 am absolvit cu examen de licență cursurile de 4 ani (I.D.) ale Facultății de ... (vezi toată discuția)
Og nr. 10/2009 poate fi aplicata retroactiv? iulia1971 iulia1971 Buna ziua am terminat cursurile Faculltatii de psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, sistem Bolognia in anul 2009 la ID.In iulie 2009, am sustinut ... (vezi toată discuția)
Probleme cu diploma de bacalaureat gabriel2012 gabriel2012 Buna ziua. Sunt student in anul 3 la o facultate particulara (Universitatea Crestina ''Dimitrie Cantemir'') si student in anul 1 la ''Facultatea de educatie ... (vezi toată discuția)