avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inscriere DIPIMM
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inscriere DIPIMM

Am un SRL-D si am citit undeva asta.
<< Nu uita însă, că una din obligaţiile SRL-D-ului, este ca în termen de 10 zile de înfiinţare, să înştiinţezi Agenţia pentru Implementarea Proiectelor şi Programelor pentru IMM-uri printr-un email către Oficiul teritorial de care aparţine noua firmă. >>
Sediul Firmei e la Dragasani, Certificatul mi la eliberat Oficiul teritorial al registrului Comertului de pe langa Tribunalul Valcea"
In cererea respectiva de trebuie sa o adresez catre Valcea sau catre Craiova?
deoarece pe siteul AIPPIMM, teritoriile alocate de catre craiova sunt : Alocare teritorială: Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Vâlcea.
( [ link extern ] / )
Astept Raspuns urgent. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gavril , Consultant credite si finantari 12:23, 10 Iulie 2014
Trebuie sa va adresati Oficiului din Craiova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere bilant 2009 marius2009 marius2009 va rog sa-mi spuneti care ar fi amenda pentru depunerea cu intarziere a Bilantului contabil pe 2009 la ORC? Se poate depune si prin posta? (vezi toată discuția)
Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)
Iml Ramona1982 Ramona1982 o familie(tata si 2 baieti) au savarsit infrc. prev de art. 182 c.pen, unu din copii era minor a acea data. victima a fost dusa de urgenta la spitalu din jud ... (vezi toată discuția)