avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Iesire din tara copil minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Iesire din tara copil minor

Buna seara, as dorii sa stiu ce acte imi sunt necesare pt a iesi din tara cu un copil minor, noi suntem in Romania, iar tatal in Cehia, cum ne poate face procura si ce altceva ne mai trebuie pt a merge in vacanta la tata?Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:50, 9 Iulie 2014
Aveti pasaport pt minor ? Daca nu aveti nevoie de o declaratie in mai multe exemplare sau doua declaratii separate in care tatal isi exprima acordul sa ii faceti pasaport copilului si sa iesiti cu el din tara cu destinatia Cehia in perioada x.
Declaratiile se dau la consulat/ambasada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecarea din romania inapoi in italia cu un copil in varsta de 1 an si 10 luni:proceduri...detalii ??? mihaela0620 mihaela0620 Buna ziua si felicitari pt.acest site.Sa trec la subiect.Acum sunt in Italia cu viitorul sot si cu fetita in varsta de 1 an si 10 luni si trebuie sa venim in ... (vezi toată discuția)
Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt a scoate un minor din tara luizaizza luizaizza Ma aflu in spania cu sotul meu.in tara am o fetita de 6 ani.ce acte trebuie sa trimitem noi din Spania ca sa o poata aduca unul din bunici? (vezi toată discuția)