avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Constructie casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Constructie casa

Va rog sa imi spuneti si mie daca as vrea sa imi construiesc o casa, pot face acest lucru fara a angaja o firma de constructie?Am inteles ca s-ar fi schimbat legea de curand si nu ar mai fi posibil..am cautat referitor la aceasta schimbare a legii dar nu am gasit nimic. Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre ... andreea.chelesu andreea.chelesu Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren ca mai apoi sa ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan arabil nicolae m nicolae m buna seara ! am cumparat un teren intravilan arabil cu numar cadastral si inscris in cartea funciara si vreau sa construiesc pe el, se poate?ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Spatiu minim(teren) constructie casa radubz radubz Salut, Am un teren cu o casa batraneasca de 281 mp cu deschidere de 8,88m in Buzau. As vrea sa demolez casa si sa construiesc una noua dar am inteles (de ... (vezi toată discuția)