avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre ...

Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren ca mai apoi sa construiesc o casa pe care o sa o dau in regim hotelier (airbnb/booking), insa nu sunt sigura daca acest lucru este permis dau daca casa trebuie sa fie numai in scop personal. Am tot cautat informatii despre aceasta lege insa nu am gasit nimic concret. Oare ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 11:52, 4 Noiembrie 2023
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Conform Legii nr. 15/2003, construcția trebuie sa aibă și sa păstreze o destinație anume - aceea de locuință proprietate personala. Nu puteți schimba destinația în pensiune sau casa de vacanta.
Cu respectarea destinației, puteți încheia contracte de închiriere sau comodat a locuinței, în tot sau în parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

regim hotelier buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are ... Adelinan19 Adelinan19 buna ziua. vecinul meu are apartament in regim hotelier. are nevoie de aprobarea vecinilor pentru acest lucru ? nimeni nu e de acord pentru ca vin tot felul de ... (vezi toată discuția)
Teren de la primarie nicu20 nicu20 buna ziua.imi poate zice cineva in ce conditii se poate obtine un teren de la primarie pt constructie casa,pentru tineri.va multumesc (vezi toată discuția)
Cumparare casa construita pe teren dobindit prin legea 15/2003 radupaul radupaul Buna ziua am gasit o casa de vinzare, construita pe un teren dobindit prin legea 15/2003 Pot cumpara aceasta casa? care va fi statutul terenului dupa o ... (vezi toată discuția)