avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... SRL-D dupa infiintare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

SRL-D dupa infiintare

Buna ziua,

Imi puteti spune ce documente trebuie depuse si la ce institutii dupa infiintarea unui SRL-D?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lore_V , utilizator 13:20, 9 Iulie 2014
Cel mai bine e sa va angajati un contabil inca de la inceput, pentru a evita tot ce inseamna conflict cu fiscul si, implicit, mari necazuri.

Contabilitatea unui SRL nu poate fi tinuta de administrator sau asociati, exceptand faptul ca acestia sunt contabili/economisti/auditori/ex[erti contabili cu experienta practica in domeniu.
In primul rand aveti obligatia ca in termen de cel mult 10 zile lucratoare de la data infiintarii SRL-D sa notificati in scris Oficiul Teritorial pentru I.M.M., in raza caruia caruia se afla sediul social, pentru luarea in evidenta.
Am trimis notificare. Mai departe nu stiu ce pasi urmeaza.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Lore_V, utilizator
In functie de obiectul de activitate autorizat, trebuie sa obtineti toate avizele si autorizatile necesare.
Firma este de prestari servicii, iar obiectul principal de activitate este reprezentat de codul CAEN 9329 - Alte activitati recreative si distractive n.c.a.

Alte discuții în legătură

O soietate inregistarta cu codul caen 9329, alte activitati recreatve ... al3x99 al3x99 O societate inregistarta cu codul CAEN 9329, alte activitati recreatve si distractive ( videochat) platitoare de tva, conform noilor modificari din codul ... (vezi toată discuția)
Organizare evenimente pentru copii STEFAN ALINA STEFAN ALINA Buna ziua As dori sa infiintez o intreprindere indivuduala (sau srl) care sa aiba ca obiect de activitate organizarea de petreceri pentru copii, si eventual ... (vezi toată discuția)
Caen trambulina pentru copii Iulia Malis Popa Iulia Malis Popa Buna dimineata! Am si eu o intrebare. Am o societate pe cale de a se infiinta care, printre alte activitati, va avea si trambulina dintr-aceea pentru ... (vezi toată discuția)