avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Utilizatori-consultanti- avocati
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Utilizatori-consultanti- avocati

Buna ziua!
Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul acestui site.Cum dovedesti ca esti avocat cu acte in regula?Este corect ca un consultant/avocat sa te abordeze in privat,sa ti trimita o invitatie de prietenie apoi sa ti ceara sa l recomanzi pe forum doar ptr simplu fapt ca te a aplaudat?Ii accepti invitatia,si ii ceri consultanta,dar pana la consultanta are rugamintea sa i fac recomandare.Dupa recomandare ii cer consultanta si zice ca l depaseste situatia.
Ramane la aprecierea moderatorului daca topicul meu incalca regulamentul.
Nu faceam public nimic,dar totusi cineva poate intra in mesajele private.Nu are cum sa dispare tocmai acele mesaje despre care vorbesc.In fine,vorba lunga saracia omului.

@TheThunder49
Nu angajez pe nimeni,am un angajat.Voiam si parerea altoravocati/consultanti.:)
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Ares-3, moderator
mikylaur a scris:

Ce linck sa va trimit,am cautat numele dumnealui in google,barou/orasul de unde e si nu apare numele lui in tabloul avocatilor din acel barou.


Link de la profilul lui de utilizator sau de consultant. Banuiesc ca n-ati uitat cine v-a scris.
Iar in legatura cu disparitia exact a acelor mesaje private, cu scuzele de rigoare, e ridicol ce spuneti.

Interventie moderator
Va rog inca o data nu mai postati mesaje unul dupa altul cat sunteti in timpul de editare (30 de minute dupa publicare). Daca va amintiti ceva folositi butonul Editeaza cat timp il vedeti activ.
Nu este deloc ridicol,si cred ca stiti foarte bine deja despre cine este vorba,Sunteti singurul moderator care imi cere sa dezvalui ceva despre acel domn.Fac asta doar daca imi cere administratorul siteului.Am doar 4 mesaje din 6 care mi le a timis,si lipseste cel in care ii atrag atentia despre cum a cerut sa l recomnad.Vad ca nu va convine ca am deschis acest topic.Am precizat in mesajul de deschidere,sa se searga topicul daca incalc vreun regulament.Administratorul forumului nu a fost deranjat pe cat se pare ca va deranjeaza pe dumneavostra.O sa astept trecerea celor 30 de minute cu scuzele de rigoare.Dar nu inventam povesti ptr rating si aplauze,domnule moderator,asa cum a facut domnul consultant.Sunt ferm convins ca atunci cand am deschis topicul ,utilizatorii au intrat sa vada cine imi sunt prietenii.L ati vazut si dvs,ca nu l am ascuns ptr nimeni.Apoi,acum o ora,am cerut unui moderator ajutor,nu stiam cum sa l sterg.Puteti sa mi spuneti pana maine ca nu se citesc mesajele private,ca nu cred.Se citesc,se sterg dupa bunul plac si interesul unor modertori.N aveti decat sa mi stergeti topicul si sa ma banati.
Cand am spus ridicol m-am referit la faptul ca sustineti ca vi s-au sters exact acele mesaje private. V-am spus ca nimeni nu are acces la mesageria privata a utilizatorilor, ar fi ilegal iar acest lucru l-a explicat mai demult unul dintre admini intr-un topic (cand il gasesc o sa pun link aici).

In legatura cu mesajele primite, nu am spus ca nu va cred, am spus doar ca ma indoiesc ca le-ati primit de la cineva in al carui profil scrie Avocat si ca cel mai probabil e vorba de cineva cu Alte profesii.
Nu ma deranjeaza nici topicul deschis de dvs., nu stiu de unde ati tras concluzia asta, ma deranjeaza in schimb insistenta cu care sustineti ca va sunt citite sau sterse mesajele private.

Inca ceva: v-am cerut link prin mesaj privat de la profil ca sa ma conving ca e vorba de un avocat, nu din alte motive. Comportamentul celui care v-a scris nu este sanctionabil cu avertisment sau ban (singurele sanctiuni care se pot aplica pe forum). Consecinta pentru acel utilizator nu poate fi decat pierderea credibilitatii in comunitate. Daca vreti va scriu eu cine cred ca este si dumneavoastra as pune pariu ca o sa imi confirmati banuiala. Ce ziceti? :)

Moderare usoara,Ares!:acute:

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)