buna ziua, certificatul de nastere al baietelului nostru nascut in italia a fost eliberat la ambasada anul acesta...acum suntem in romania si am notat ca pe certificat unele litere sau sters (nu in intregime)cam in 3 locuri pe certificat.Ce trebuie sa fac? mai e valabil sau trebuie sal schimbam si daca da unde ar trebui sal schimbam.mentionez k suntem in romania!sunt speriata ca am inteles ca cei de la pasapoarte sunt foarte severi(vrem sa-i facem si pasaport aici)
va multumesc!
Sunati la sc.1 Bucuresti -starea civila sa vedeti daca au primit registrele de stare civila cu privire la nasterea fiului dvs. produsa in Italia. O sa va intrebe nr. actului, este scris in partea de jos a certificatului,, nasterea a fost inregistrata sub.nr....,, Daca au sosit atunci aveti 2 posibilitati, prima faceti un drul de Bucuresti, a doua faceti adresa de la Mures catre Bucuresti dar e mai de durata. Desigur va puteti astepta si la cea de-a treia in care sa fiti nevoita sa mergeti la ambasada ca a eliberat certificatul daca registru cu file consulare nu a fost inca predat la primaria Sc.1 Bucuresti.
Adresa stare civila : Bd. Maresal Averescu nr. 17, Sector 1, Bucureşti
Telefon: 021.222.01.09
multumesc din suflet pt ajutor...am vb la ambasada la roma si mi-au spus sa stau linistita ca ei au trimis "foaia consulara" registru si ca pot sa faca un nou certificat de nastere....eu cererea am trimiso de la primarie de la noi(mi-e dificil sa ajung la bucuresti) acum depinde de sect 1 cand imi ajunge noul certificat!multumesc pt tot!