avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Procedura de obtinere nr eori
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Procedura de obtinere nr eori

Buna ziua,
ma puteti ajuta cum sa obtin un numar eori pentu a putea face vama la un colet venit din hong kong

Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 10:52, 10 Iulie 2014
interesati-va cu ce transportator lucreaza expeditorul din Hong Kong. de regula cu DHL ...UPS...sau alta firma.

acela are toate datele expeditie dumneavoastra. la fel , verificati ce valoare s-a trecut pe colet .

interesati-va aici , o sa va fie de ajutor link-ul de mai jos.

[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 10 Iulie 2014
ContSters324606, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comanda de pe ebay anglia mp36 mp36 Bună seara! Am și eu o problemă și vreau să vă cer ajutorul. Zilele trecute am comandat niște produse cosmetice de pe ebay Anglia. Majoritatea sunt ... (vezi toată discuția)
Evitarea taxelor vamale si a tva-ului pt importurile din china MirelaRotarescu MirelaRotarescu Buna ziua! 1. Urmarind pe forum discutia privind plata de taxe vamale si TVA pentru comenzile online provenind din China, sa inteleg ca pentru a evita orice ... (vezi toată discuția)
Import persoana fizica blocat dhl ContSters368008 ContSters368008 Buna ziua ! Am comandat din china niste huse de telefon albe (350 buc.) pe care vreau sa le donez ca persoana fizica,catre o gradinita in mediul rural pentru a ... (vezi toată discuția)