avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Reglementare conditii emitere A1 pt societati ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Reglementare conditii emitere A1 pt societati comerciale

Buna ziua, Care este Legea care reglementeaza conditiile care trebuiesc indeplinite de catre o societate comerciala (in cazul nostru - o societate autorizata ca Agent de Munca Temporara) pentru a obtine documentul portabil A1? In concret ma intereseaza sa vad negru pe alb care sunt documentele si care sunt conditiile pentru a obtine A1 caci „povestile” sunt multe si incalcite. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:46, 10 Iulie 2014
Documentul portabil A1 se elibereaza in aplicarea prevederilor Regulamentului (CE) 883/2004 privind coordonarea sistemelor de securitate sociala si cele ale Regulamentului (CE) nr. 987/2009 al Parlamentului European si al Consiliului din 16 septembrie 2009, regulamente care se aplica in relatia dintre statele membre UE si Spatiul Economic European (SEE).

Vedeti acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formular a 1 ! ssezarr ssezarr Buna ziua ! Formularul A1 mai este necesar pentru detasarea unui muncitor intr-o tara straina ? (vezi toată discuția)
Delegare transfrontaliera namste13 namste13 Buna ziua! As dori sa stiu in baza carei legi/regulament pentru a fi eliberat formular A1 portabil pentru delegarea transfrontaliera, trebuie sa se ... (vezi toată discuția)
Pfa nou infiintat lenutam lenutam Buna ziua In legatura cu un PFA nou infiintat, ca sa lucrez in UE, ce formulare imi trebuie.am inteles ca formularul E111 si E101. de unde le pot procura si ... (vezi toată discuția)