avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1009 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... alocatie copii pentru mame cu 85%din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

alocatie copii pentru mame cu 85%din salariu

As dori sa stiu daca sa micsorat alocatia pentru copii in varsta de pana la 2 ani pentru mamele care primesc indemnizatie de crestere a copilului in cuantum de 85%din veniturile realizate in ultimele 12 luni.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 08:59, 13 Mai 2009
Alocatia de stat este egala pentru toti copiii. Cel putin asa stiu eu
Nu s-a micsorat, este in continuare de 200 lei pentru copiii pana la varsta de 2 ani. Domnul ministru a semanat ceva confuzie prin necunoasterea legilor...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil cu handicap delena83 delena83 Pana la ce varsta a copilului se primeste alocatia de 200 lei si pana la ce varsta a copilului se primeste indemnizatia de catre mama daca copilul are ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie si alocatie nou nascut mari18ro mari18ro Buna ziua,am si eu o nelamurire . Prietena mea este insarcinata si nu are carte de munca (angajatorul nu a depus actele pt carte de munca) , as vrea sa stiu ce ... (vezi toată discuția)