avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... titlu proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

titlu proprietate

Buna ziua,am nevoie de ajutor.
mi-am deschis SRL in romania,si dupa ce am depus actele la registrul comertului de pe langa tribunalul iasi,mi sa spus ca in proprietatea mea mai este o alta firma deschisa,un alt srl.Eu nu stiam nimic,si nici parintii mei,actele nu au fost date nimanui.cum pot afla cine a deschis srl pe acea proprietate fara permisiunea parintilor?#-o nu am reusit sa depun cerere la fisc sau anaf din cauza ca a trebuit sa lpec in strainatate,si vreau sa aflu cine a facut acest lucru.
va rog sa ma ajutati #-o X-(

Alte discuții în legătură

Amenda pentru nedepunerea in termen a situatiei financiare pe 2013 maxica maxica Buna ziua, Firma este inactiva din luna octombrie 2012 si am recent am primit amenda 2000 pentru ca nu am depus situatia financiara pe anul 2013. Intrebarile ... (vezi toată discuția)
Care este prima procedura pt a inchide un srl cu datorii la stat care figureaza cu situatie nedepusa de 3 ani? danahm danahm Nu sunt situatii depuse de 3 ani , nu sunt impozite platite de 3 ani , si srl-ul figureaza la onrc inca in stare de functiune. Ce ramane de facut si care e cea ... (vezi toată discuția)
Srl fara activitate PARTNERS CONSULTIG SRL PARTNERS CONSULTIG SRL Buna ziua, Am un SRL deschis din 2007 pe care nu am desfasurat nici un fel de activitate. Am depus declaratii in zero si declaratii pe proprie raspundere in ... (vezi toată discuția)