avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amplasare unitate deservire publica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amplasare unitate deservire publica

Buna ziua,
locuiesc la curte si doresc sa stiu daca exist o reglementare privind distanta minima dintre o locuinta si o unitate de deservire publica, un salon de infrumusetare?
cu multumiri
Cel mai recent răspuns: gogutu85 , utilizator 12:07, 14 Iulie 2014
Buna ziua,
Nu exista asemenea reglementari.
Sunt reglementate doar conditiile igienico sanitare si de alta natura.
Buna ziua,
multumesc pentru raspuns,
Referitor la aceste conditii "de alta natura", ne protejeaza de zgomotul produs intr o astfel de unitate- uscatoare de par, aparate de radio, televizoare pentru distrarea doamnelor,..
cu multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salon unghii false - conditiile necesare ahiile ahiile Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu informatii legat de deschiderea unui salon de unghii false? 1. Vreau sa stiu ce cod CAEN este atribuit acestei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa construesc o hala metalica din panouri ... VerpolGAD VerpolGAD Buna ziua!As dorii sa construesc o hala metalica din panouri pt a deschide o vopsitorie auto si as dorii sa stiu distata minima pe care ar trebuii sa o am ... (vezi toată discuția)
Autorizație de funcționare salon de înfrumusețare in spațiu locuibil VMarius123 VMarius123 Buna ziua. Anul trecut am cumpărat un imobil (casaP+M) cu credit ipotecar la BRD, pentru a amenaja spațiul și a deschide un salon de înfrumusețare. Anul ... (vezi toată discuția)