Am avut o argumentatie (de altfel foarte logica) cu un politist...
A venit nervos la mine si mi-a zis \"ma faci corupt?\" eu nu l-am facut corupt... i-am zis doar ca \"toata lumea stie cum e politia!\" ... si i-am zis din nou \"toata lumea stie cum e politia!\" mi-a dat trei pumni in gura si mi-a rupt doi dinti ! procurorul ii da NUP cu avertisment si zice ca l-am provocat, ca e vina mea!!!!
Nu am bani de avocat,cum as putea motiva asa ceva???
In special sa nu ise intample si altora! Politistul a mai aparut prin presa, luase un NUP pt. lipsa de proba dupa ce i-a dat unuia cu un scaun in cap ...
Cum a inceput totul: In club m-am certat cu un baiat, si l-am invitat frumos afara sa rezolvam problema. Nu a vrut sa iasa, doar sa ameninte pe loc, asa ca l-am tras frumos afara. El a sunat la 112, si vine politaiul si ne amendeaza pe amandoi !!! am ripostat!! i-am zis "de ce mah?!" si "toata lumea stie cum sunteti voi!" dar nu l-am facut direct corupt, nici nu l-am injurat de mama sau ceva
S-a bagat pt. mine colegul lui, care acuma face pe inaptul...dar am aflat de la un politist culmea ca ar fi primit o amenda administrativa in urma cu 2 ani pt. ca l-ar fi amenitat pe unul cu "iti bag cutitul in ficat te iau in portbagaj si te las noaptea in padure sa te manance lupii"
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
:offtopic:Interventie moderator.
Am rugamintea sa nu mai postati mesaje consecutive, cata vreme aveti posibilitatea ca in interval de 30 de minute de la publicare , sa editati/ completati mesajul initial (aceasta in masura in care ati omis ceva ).
Multumesc pentru intelegere.
Pentru tulbularea linistii publice, si am protestat pt. ca respectivul cocalar cu care am avut probleme nu-mi dadea pace... nici mie, nici prietenei mele. I-a dat telefonul sa isi bage numarul, a zis ca nu-i pasa ca are prieten ... si normal ca l-am scos afara. Insa am facut-o dupa ce fiind plin de alcool mi-a suflat in fata peste gura... mirosea! imi facea greata! Ajutat de bodyguard, care face acuma si el pe inaptul... la fel ca si colegul politistului.
Politistul mi-a rupt doi dinti ... l-am dat in judecata si a declarat la fel dar a zis ca el a crezut ca vreau sa sar la bataie + ca l-am facut corupt, m-a intrebat daca l-am facut corupt si l-as fi facut din nou corupt. am doar 2 martori, nu stiu ce sa zic :(
Colegul politistului nu se baga, el zice ca a fost ocupat cu celalt baiat (ala beat) ... dar e aiurea... sa luam amandoi amenda de 800 lei ?! normal ca am protestat!
A zis ca l-am facut corupt, dar nu l-am facut... doar am zis ca toata lumea stie cum e politia!!!
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.3 din Regulament
Am fost la legist, a zis ca sunt rupti dintii si mi-a dat doar 3 zile IML !!! Dar e faza ca procurorul a zis ca l-am provocat, mi-e teama ca nu voi avea nici o sansa nici pe civil cu el !!!
Acuma fac plangere la prim procuror...cum s-o formulez? am 20 de zile, nu ? cum motivez ca
pol: 'ma faci corupt mah? "
eu: "toata lumea stie cum e politia"
nu inseamna ca l-am pus stapanirea unei provocari sau ca i-am atins demnitatea.... :(
Proces verbal
otzzy2003
salut. M-a oprit un agent de circulatie pe data de 24 feb pe la ora 21. Era singur cu masina de politie si eu eram cu prietena mea. I-am dat actele la control ... (vezi toată discuția)