avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Formularul A1
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Formularul A1

Care sunt conditiile Obligatorii impuse unei firme pentru a aplica pentru formularul A1,Mai ales legat re TVA dar si restul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 10 Septembrie 2014
Daca firma face parte dintr-un grup de firme european ce metode de detasare exista ,pentru a ocoli conditia de a avea lucrari in tara pentru ca ,activam inntr-un domeniu in care nu gasim lucrari in tara,dar avem contracte cu firme din grup si nu stim cum sa procedam cu detasarea muncitorilor legal,sau daca deschidem filiala sau sucursala in franta sau belgia,totul pentru ca nu indeplinim conditiiile din A1,sau daca exista derogari de la aceste conditii.
Asa cum am mai spus nu exista alte metode de detasare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare in ue clueorc clueorc Buna ziua, Daca un angajat al unei societati din Romania este detasat in UE pe o perioada de 1 sau 2 ani, in baza unui contract intre o societate din UE si ... (vezi toată discuția)
Formular e 101 Chiriac Roxana Chiriac Roxana Buna ziua. Cunoaste cineva de unde se poate obtine formularul E 101 , care substituie A1??? (vezi toată discuția)
Ce acte, documente imi trebuie pentru a trimite muncitori in italia? formularul a1 nu il pot obtine? delegatie sau detasare? ContSters241026 ContSters241026 Luna trecuta am deschids o firma de prestari servicii- Curatenie-si personal hotelier acestestea deoarece am posibilitatea de a face un contract cu doua ... (vezi toată discuția)