avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit ipotecar pe firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit ipotecar pe firma

o persoana juridica (SRL) cu 2 asociati incheie un contract de imprumut cu ipoteca.la un an dupa incheierea contractului , unul din asociati iese din firma.daca nu se mai achita creditul, este posibil ca banca sa se indrepte asupra fostului asociat??cum isi recupereaza banca debitul?? Va multumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
lucia90, utilizator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:33, 16 Iulie 2014
lucia90 a scris:

... este posibil ca banca sa se indrepte asupra fostului asociat??

Daca a garantat imprumutul in nume personal, DA. Banca va executa fostul asociat garant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar persoana juridica ank_i ank_i Un SRL cu doi asociati incheie un contract de credit cu ipoteca. un an mai tarziu, unul din cei doi asociati iese din societate, cesionand celuilalt partile ... (vezi toată discuția)
Concurs intre garantiile personale si garantiile reale VictorManiu VictorManiu In cazul in care am garantat o persoana in vederea acordarii unui imprumut bancar, in acelasi timp existand si o garantie personala in numele aceluiasi debitor ... (vezi toată discuția)
Executare silita srl danadaia danadaia Buna Ziua 1.In urma cu 1 an si ceva am facut un imprumut pt un Srl l-a care sunt administrator.De cateva luni din cauza faptului ca srl a mers fff prost nu am ... (vezi toată discuția)