avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Durata procese
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Durata procese

buna ziua,
Tata este intr-un proces de partaj judiciar cu fratii,surorile lui din 2012.Obiectul partajului-teren intra si extravilan.
Cei mai multi din frati au cedat partea lor tatalui meu, acolo la tribunal.
In februarie 2014 , procesul a fost suspendat pentru ca, unul din nepoti s-a "trezit" (scuzati expresia) ca a cumparat teren de la unul din frati (mort) si a dat in judecata copii acestuia (ei au cedat terenul tatalui meu) nu stiau nimic ca tatal lor ar fi vandut (fara acte de altfel).
In martie 2014 a fost prima sedinta a acestui proces prin care acest nepot a dat ceilalti veri in judecata obiectul fiind"hotarare care sa tina loc de act autentic.De atunci nu s-a mai intamplat nimic, in sensul ca nu a mai fost nici o sedinta.
Intrebarea mea este de ce nu se intampla nimic cu acel proces, cat poate sa dureze si cat poate sa tina pe loc procesul de partaj al tatalui meu, nu exista o limita legala?
Mentionez ca acest tip nu are acte.
Va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Succesiune cu veri primari andreimihai99 andreimihai99 Caut un consultant care sa ma ajute intr-o problema personala si am citit profilul dumneavoastră de consultant publicat in websiteul Avocatnet.ro. Buna ... (vezi toată discuția)
Suspendare proces mariantonia mariantonia buna ziua, Sunt intr-un proces de partaj judiciar eu si alti frati (4) pentru un teren intra si extravilan. Procesul s-a suspendat pentru ca o ruda (de fapt ... (vezi toată discuția)
Documente de la primarie edirne edirne buna ziua, Tatal meu este intr-un proces de partaj judiciar. Tranzactia este incheiata partial, o parte din frati cedandu-i tatalui meu partea lor de ... (vezi toată discuția)