avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am nevoie de un sfat.Am bãtut o persoanã.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am nevoie de un sfat.Am bãtut o persoanã.

Am nevoie mai mult de experienta dvs. decat de ajutorul dvs. juridic...


L-am batut pe unul pt. ca se uita la prietena mea in club, si pt. ca aveam boala pe el. Am facut-o alaturi de alti 3 indivizi. L-am prins in timp ce venea acasa de la club si i-am dat. 25 zile IML, maxilar rupt, o coasta.. etc.dar acuma e 100% ok, fara sechele..

Cam care sunt sansele ca el sa se razbune pe mine? NU pot dormi linistit... ne-a tarat pe la politie/parchet dar fiind mai multi am luat mereu NUP.

Chestia a fost in urma cu 2 ani.
Cel mai recent răspuns: pika21 , utilizator 19:28, 21 Iulie 2014
depinde cata boala are si el pe Dvs. Daca are multa, sansele cresc :-)
s-a considerat parte civila ? cu ce suma ?
Cu o suma pe care o va preciza ulterior... spitalizarea a fost 2000 lei..Eram mai multi si am zis ca nu am fost noi, am scapat. el nu avea martori ...
Am auzit ca e nasol cu boala in ziua de azi.
Daca solutia a fost de NUP si nu a fost atacata sau daca a fost s-a mentinut, in penal s-a terminat pentru el.

Alte discuții în legătură

Cuvintele spuse la suparare... sau din lauda constituie proba?! satir satir Am fost agresat in urma cu 2 ani de catre o gasca compusa din mai multi indivizi. Unul dintre baieti a fost gasit batut recent in fata casei, destaul de grav, ... (vezi toată discuția)
Fractura mandibula in noaptea de pasti Bogdan O Bogdan O Buna ziua , Scriu aici in numele unui prieten care din pacate a avut nenorocul ca in dimineata de pasti 24.04.2011 sa fie omul nepotrivit la momentul si ... (vezi toată discuția)
Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. sotul meu a înjunghiat ... Mirunaicmm Mirunaicmm Vă scriu cu mare amărăciune în suflet. Sotul meu a înjunghiat un coleg de muncă pe motiv că am ieșit la o cafea cu el. L-a urmărit și i-a bagat ... (vezi toată discuția)