avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Schimbare permis de conducere din Italia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Schimbare permis de conducere din Italia

am obtinut permisul de conducere mopede in italia il pot prenschimba in romania ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 09:07, 18 Iulie 2014
Da,Ordinul MAI 163/2011
Numai in conditiile in care in Italia l-ati obtinut prin sustinerea unui examen cu politia si nu cum era in Ro inainte de modificarea oug 195.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbarea permisului de conducere din uk in romanesc Ciobanuliviuvasile Ciobanuliviuvasile Va rog sa ma informa- ti cu privire la schimbaria permisului de conducere Englezesc(UK) in cel ROMANESC ,cu specificaria ca l-am preschimbat de oarece am ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere viorella_m viorella_m Buna ziua tuturor! Azi m-am confruntat cu o probleme neplacuta. Sunt cetatean roman, cu domiciliul actual in Germania. In anul 2007 am obtinut in Romania ... (vezi toată discuția)
Permis conducere mopede Mopedist Mopedist Conform Ordinului Ministerului Afacerilor Interne nr. 82/2013 pentru modificarea si completarea Ordinului ministrului administratiei si internelor nr. 268/2010 ... (vezi toată discuția)