avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent

buna ziua,azi a fost ultima mea zi de preaviz,in urma unei demisii,fericita ca am scapat de ei azi ma trezesc cu un telefon in care mi se cere sa merg sa semnez alta demisie care suna asa........subsemnata...............angajata la ..............pe functia de......va inaintez aceasta cere de incheiere a contractului de munca conform art.55 lit.b.incepand cu data de 14 .05.2009 Intrebarea mea este daca semnez noua demisie sunt obligata sa mai stau in preaviz?
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 19:08, 13 Mai 2009
Incetarea c.i.m. in baza art.55 lit.b C.mun. nu este o demisie , ci reprezinta incetarea contrcatului de munca prin acordul partilor. In acest caz, nu se acorda preaviz.

Nu inteleg de ce trebuie sa mai fcaeti o noua cerere de incetare a c.i.m. daca v-ati dat demisia o data ???
pe motiv ca demisia aceea nu ar fi buna pt ca apare nr unui art care nu mai e valabil
Probabil este gresit ceva, nu este nimic daca semnati aceasta cerere. Diferenta este ca nu veti mai pleca prin demisie de la firma, ci cu acordul partilor, incepand cu aceeasi data, 14.05.2009
Nu cred ca este obligatoriu sa se treaca in cererea de demisie si articolul din lege ... :hm:
deci daca semnez cererea de inchiere a c.m conform art 55 lit b sigur nu mai trebuie sa stau in preaviz

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz elena69 elena69 Va rog frumos sa-mi aratati si mie un model de demisie fara preaviz . Eu sant pana pe data de 10 . 01 in concediu de maternitate , pentru ca nu am cu cine sa ... (vezi toată discuția)
Despre demisie ingerassweety ingerassweety In cazul in care angajatul demisioneaza, angajatorul il poate obliga sa stea in preaviz ?Daca da, cate zile ? Dar daca angajatul isi da demisia si in cerere e ... (vezi toată discuția)
Demisie cu art 55 lit b Florygociu Florygociu As vrea sa stiu daca s-a încheiat cu art 55 lit b sunt obligata sa stau in preaviz 20 zile?sau pot sa stau in preaviz cu concediu fara plata?nu pot sa ma mai ... (vezi toată discuția)