avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

buna ziua as vrea sa ma ajute cineva in legatura cu o problema pe care o traiesc de ceva ani. sunt casatorita de 12 ani si am un baietel de 7 ani. sotul meu este gelos si ma maltrateaza psihic iar eu am obosit si m-am hotarat sa divortez. problema este ca el nu vrea sa auda chiar dca vede ca lucrurile nu merg bine deloc incepe cu amenintari si tot felul de lucruri urate. innainte sa ma casatoresc eu am avut un ap. cf3 micut, in timpul casatoriei l-am vandut si am cumparat unul cu 3 camera mai mare in act este si sotul meu. el nu o sa plece niciodata eu sunt hotarata sa incep divortul va rog sa ma indrumati care ar fii calea cea mai buna pentru mine si copilul meu pentru a iesi din aceasta casatorie care ne face rau si mie si copilului. va multumesc!!!!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:31, 20 Iulie 2014
singura cale este intradevar, doar divortul din vina exclusiva a paratului (sotul dat in judecata)...Veti cere si lichidarea regimului matrimonial al bunurtilor in cadrul aceluiasi proces sau daca vreti faceti proces separat pentru a termina mai usor cu divortul...in cadrul divortului, daca probati ca sotul are un comportament violent si fata de copil, puteti cere custodia excusiva a copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minori ioana90 ioana90 Buna ziua, numele meu este Ioana, am 21 ani, sunt casatorita si am o fetita de 4 ani. De 2 ani traiesc in Italia si as vrea sa divortez de sotul meu pentru ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume adryblondy adryblondy am fost casatorita si am hotarat sa puratm ambii soti numele meu de familie.Am nascut un baietel care a luat si el numele meu de familie, apoi am divortat , ... (vezi toată discuția)
Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 famili (socri ... (vezi toată discuția)