avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerificare inscrisuri de la dosar conform cu originalul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerificare inscrisuri de la dosar conform cu originalul

In comunicare primita de la tribunal in cere sa certific inscrisurile depuse la dosar pentru conformitate cu originalul.
Daca nu am apucat sa vad dosarul, e in arhiva si pana vine de la arhiva expira timpul de raspuns, pot sa mai depun inca o data documentele pe care le consider importante si motivele pt care sustin ca s a incalcat legea invocata?

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum se fac conforme cu originalul inscrisurile depuse la cererea de chemare de judecata iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti cum sa procedez pentru certificarea conform cu originalul a inscrisurilor depuse in copie xerox odata cu cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata pentru valori reduse sarah1985 sarah1985 Stimati forumisti, vecinii mei au fost dati in judecata pe noua procedura reglementata de CPC - procedura simplificata pentru valori reduse. Trebuie sa depuna ... (vezi toată discuția)
Cand si unde depun intampinare la apel: la tribunalul bucuresti sau la curtea de apel? office1zoran office1zoran Buna seara, As avea nevoie de ajutor cu 2 chestiuni urgente: 1) Unde depun intampinarea la apelul facut de CNADNR la hotararea de prima instanta unde am ... (vezi toată discuția)