avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cand si unde depun intampinare la apel: la Tribunalul ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cand si unde depun intampinare la apel: la Tribunalul Bucuresti sau la Curtea de Apel?

Buna seara,
As avea nevoie de ajutor cu 2 chestiuni urgente:
1) Unde depun intampinarea la apelul facut de CNADNR la hotararea de prima instanta unde am castigat? Pe plic scrie ca acea chemare vine de Tribunalul Bucuresti.

2) Ce inseamna 15 zile de la comunicare exact? Eu am gasit la cutia postala plicul cu 2 stampile pe el: prima de pe 19 ianuarie 2016 si a doua stampila cu data de 21 ianuarie 2016. Cand e considerata comunicarea realizata in acest caz?

Multumesc tare mult pentru ajutor.


Cel mai recent răspuns: office1zoran , utilizator 20:53, 31 Ianuarie 2016
1. Intampinarea o depuneti la instanta de unde ati primit apelul partii cu mentiunea de a formula acest act procedural, adica la tribunal.

2. Termenul curge din 21 ianuarie (data cd a sosit la dvs), cealalta data fiind cea la care tribunalul v-a expediat aceasta adresa.
Multumesc tare mult. As putea afla daca mai trebuie sa platesc timbru sau alta taxa? Sau doar depun documentatia?
Daca sunteti intimat nu platiti nicio taxa, mai ales daca nu v a fost pusa in vedere prin adresa primita.
Multumesc inca o data pentru raspuns si va urez toate cele bune in activitatea dvs. Sa aveti un an minunat, plin de realizari.
Buna ziua si scuze pentru deranj.

As dori sa stiu daca la aceasta intampinare la apel trebuie sa mai depun si copii dupa inscrisuri? Vor avea la dispozitie aceste inscrisuri direct din dosarul de la instanta de fond? Cum functioneaza exact?

Multumesc tare mult.

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda cnadnr camelia76 camelia76 Problema Juridica: buna ziua !!! in 14 05 2015 am vandut un autotursm pe care l-am radiat din fisele fiscale am primit un pvc de la cnadnr in care se specifica ... (vezi toată discuția)
Precizari scrise in dosarul aflat pe rol ANDCAT ANDCAT -sunt in proces cu Casa Judeteana de Pensii ,am depus la tribunal o cerere prin care am solicitat anularea unei decizii emise de catre aceeasta,la primul ... (vezi toată discuția)