avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Precizari scrise in dosarul aflat pe rol
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Precizari scrise in dosarul aflat pe rol

-sunt in proces cu Casa Judeteana de Pensii ,am depus la tribunal o cerere prin care am solicitat anularea unei decizii emise de catre aceeasta,la primul termen Casa Judeteana de Pensii a depus intampinare in care a prezentat niste lucruri neadevarate si pe care as dori sa le combat in scris.
Intrebarea mea este daca puteti sa ma ajutati cu un model sau cum ar trebui sa fie scrise aceeste precizari care doresc sa le fac vis-a-vis de neadevarurile mentionate in intampinarea depusa de C.J.P.-doresc sa depun aceeste precizari scrise deoarece nu am avocat iar la tribunal nu stiu daca pot ajunge termenul fiind pe 22 februarie iar eu nu sunt in localitate.
Va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 18:42, 16 Aprilie 2011
-raspundeti la intampinare.
-nu exista un model
-o faceti cu cuvintele dvs.
inteleg ca pot folosi modelul de intampinare doar ca nu folosesc termenul de intampinare ci 'formulez urmatoarele precizari'...apoi continui cu ce doresc sa spun...intreb deoarece stiu ca unii judecatori tin seama si de modul in care te adresezi instantei
Am castigat in prima faza procesul cu Casa Judeteana de Pensii la Tribunal ,iar acum C.J.P. a facut recurs la Curte de Apel-Craiova, si doresc sa imi raspundeti daca se poate la doua intrebari :
1.Pot depune intampinarea prin posta la Curtea de Apel Craiova in aceest proces deoarece din motive personale nu ma pot prezenta in instanta si daca trebuie mentionat in intampinare ca nu ma pot prezenta la proces?
2.Trebuie sa depun din nou pe langa intampinare si actele doveditoare in sprijinul celor sustinute de mine , acte care au fost depuse la dosarul aflat pe rol la Tribunal sau Curte de Apel judeca cauza in urma studierii actelor deja aflate la dosarul de la Tribunal si nu mai este necesara depunerea lor?
Va multumesc !!!
1. Bineinteles, puteti trimite intampinarea prin posta. Nu este necesar sa scrieti ca nu puteti sa va prezentati, solicitati judecata in lipsa. La finalul intampinarii scrieti "solicit judecarea cauzei si in conditiile art. 242, alin. (2) Cod procedura civila".

2. Nu este necesar sa depuneti din nou inscrisurile pe care le-ati depus la fond. Tot dosarul a fost comunicat Curtii de Apel.

Ultima modificare: Sâmbătă, 16 Aprilie 2011
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamuriri referitoare la comunicarea unei hotarari si la apel Carp Mircea Carp Mircea Ma aflu in urmatoarea situatie: ...............................................................Reclamant CASA JUDEŢEANĂ DE PENSII .......... Petent ... (vezi toată discuția)
Intampinare apel si obligativitate reprezentare de catre avocat catalex catalex Buna seara, Am castigat un proces pe fond cu Politia Rutiera (am contestat un proces verbal pentru un accident soldat cu zgarieturi in care am fost scos ... (vezi toată discuția)
Contestaţie decizie de pensionare Mihaitzu Mihaitzu Deci,nu stiu cum sa incep,este pentru prima data cand postez pe acest forum.Lucrurile stau in felul urmator: -Bunica mea ,a cerut pensia anticipata care i-a ... (vezi toată discuția)