avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

sentinta civila

Buna seara,in procesul cu ANRPavem aceasta sentinta:: Respinge cererea de modificare a obiectului contestaţiei formulate de contestatorii.. Dispune anularea deciziei contestate.
Obligă intimata să emită o nouă decizie prin care să valideze hotărârea nr.312/20.09.2006 emisă de Comisia Judeţeană Călăraşi pentru Aplicarea Lg.9/1998 şi să actualizeze despăgubirile acordate prin această hotărâre, începând cu momentul expirării termenului de 60 de zile de la data înaintării hotărârii comisiei judeţene pentru validare şi până la data emiterii deciziei de validare. .la care ruda noastra face recurs si recursul este respins.va rugam sa ne spunet daca a pierdut la Curtea de Apel poate sa depuna sentinta de la Tribunal la ANRP?

Alte discuții în legătură

Pierdut proces maria1956 maria1956 buna seara, am pierdut procesul cu anrp si la tribunal si la curtea de apel,va rog sa-mi spuneti ce mai pot face la care istanta mai pot face actiune?. va ... (vezi toată discuția)
Proces autoritatea pentru restituirea proprietatilor maria1956 maria1956 Buna ziua, in procesul cu ANRP pentru despagubiri la prima instanta (Tribunal Calarasi)s-a admis actiunea prin care obligaANRP la plata primei transe din ... (vezi toată discuția)
Informatie ContSters137260 ContSters137260 Imi poate spune cineva la ce instanta trebuie sa depun o actiune avand ca obiect obligarea ANRP si a Statului Roman prin Ministerului Finantelor la plata ... (vezi toată discuția)