avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Unde este dosarul dupa ce se da Sentinta ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Unde este dosarul dupa ce se da Sentinta ?

Buna ziua,As dori sa vad ce contine dosarul dupa ce s-a dat Sentinta si pina la apel.Unde se afla in acest interval de timp dosarul ? La arhiva ?
La arhiva instantei competente sa solutioneze apelul (adica la tribunal de regula). Pana sa ajunga la instanta de control .... la arhiva instantei de fond.
Dosarul se afla la judecator, intrucat urmeaza sa redacteze sentinta. Dupa ce aceasta va fi redactata si comunicata, veti gasi dosarul la arhiva.
Multumesc pentru raspuns.Va rog sa-mi mai spuneti si daca pot sau nu sa consult dosarul in perioada cind se afla la judecator deoarece aceasta este o perioada mult mai mare decit aceea de dupa primirea hotaririi si pina la apel.
Depuneti la registratura o solicitare catre judecatorul in cauza, solicitand efectuarea de copii din dosarul respectiv, si motivand pentru ce va sunt necesare inscrisurile. Daca se aproba cererea, veti fi programat la consultarea dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca. CostacheGhe CostacheGhe Salut . Am primit un extras din hotarirea judecatoreasca .Nu sint multzumit de ce informati sint pe ea .As putea sa ma duc la arhiva sa iau o copie a ... (vezi toată discuția)
Instanta s-a pronuntat, cum obþin decizia completa a acesteia? iulian1958 iulian1958 Pe portalul ministerului de justitie am aflat ca Instanta s-a pronuntat (favorabil) intr-un dosar in care sunt parte. Pe acest portal decizia Instantei este ... (vezi toată discuția)
Cerere info arakys arakys Buna ziua! Va deranjez cu o intrebare, daca se poate. In cazul deschiderei unui proces, stiu ca actele de la dosar se depun in doua exemplare de fiecare. ... (vezi toată discuția)