avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract de comodat masina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract de comodat masina

Buna ziua! Cumnatii mei pleaca in Turcia cu masina mea. Am facut la notar un contract de comodat, dar mai departe nu prea mai stim ce trebuie facut, o traducere in engleza e suficient?
Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ContSters324606 , utilizator 15:42, 24 Iulie 2014
da, e de preferat sa fie si intr-o limba de circulatie internationala iar traducerea sa fie legalizata
Multumesc frumos!
faceti o traducere legalizata si in germana , turcii vorbesc mai mult germana decat engleza sau oricare alta limba straina .
va fi mai usor pentru ei .
Multumesc mult!
Spuneti-mi, va rog cineva imi zicea ca trebuie sa megem la consulatul Turciei la Bucuresti, pentru nu stiu ce... tinand cont ca suntem din Galati, nu ne este la indemana...

Alte discuții în legătură

Casatorie in turcia - schimbare de nume alexandra30 alexandra30 Buna zıua vreau sa ma casatoresc ın Turcıa dar nu vreau sa trec eu pe numele luı se poate ca el sa treaca pe numele meu? multumesc (vezi toată discuția)
Cum obtin dubla cetatenie pentru copil? Ally111 Ally111 Buna ziua , Sunt cetatean roman , tatal copilului meu cetatean turc. Copilul are 4 ani, este nascut in Romania si recunoscut de tatal lui in certificatul de ... (vezi toată discuția)
Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)