avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotarare penala definitiva -cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotarare penala definitiva -cum procedez?

Buna ziua va rog sa ma indrumati si pe mine in legatura cu aceasta hotarare definitiva si anume:
In urma unui proces penal pentru omor deosebit de grav instantele de judecata mi-au dat castig de cauza in care obliga ANP-ul la plata unor daune morale,materiale si a unei prestatii periodice pentru cele doua minore,in urma decesului tatalui lor ,acesta fiind batut in penitenicar.
Eu am legalizat hotararea iar acum nu stiu cum trebuie sa procedez pentru a fi despagubita?
Va rog sa imi dati un sfat ce trebuie sa fac?
Va multumesc,anticipat.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 21:36, 24 Iulie 2014
Trebuie sa mergeti la un executor judecatoresc.
Multumesc,sper sa ca executorul judecatoresc sa ma ajute ca sa intru in posesia daunelor.De 5 ani tot astept ca instanta sa imi dea castig de cauza pentru cele doua fetite minore ramase fara tata.
Nu stiti cam cat o sa dureze?
Va multumesc,anticipat.
nu asa mult... va bloca conturile institutiei in cauza prin poprire si apoi va vira catre dvs banii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari penale - poprire pe cont marystanga marystanga Buna ziua, As dori sa va intreb legat de o executare silita si anume in urma unui proces a carei hotarare a ramas definitiva ANP-ul este obligat la plata unor ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu administratia nationala a penitenciarelor marystanga marystanga Buna ziua, A-ti putea va rog sa ma ajutati din nou intr-o problema si anume in urma unui titlu executoriu s-a facut poprire pe cont iar institutia respectiva ... (vezi toată discuția)
Despagubiri marystanga marystanga Buna ziua as dori sa va intreb cat timp dureaza pana primesti despagubirile? Si anume in urma hotararii penale ramase definitive in care statul adica ... (vezi toată discuția)