avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Se poate face asigurare medicala inainte de operatie?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Se poate face asigurare medicala inainte de operatie?

recent am descoperit ca fratele meu are probleme cu ficatul si trebuie sa se opereze, dar nu sunt angajata, daca face asigurare medicala platita sau de angajat
ar putea zilele urmatoare sa se interneze pentru operatie?
sau care ar fi termenul minim care trebuie sa treaca de cand face asigurarea pana la operatie?

operatia ar costa peste 4000 lei + internare nu ne permitem ,oricum dupa operatie nu primeste nici somaj nu are alta sursa de venit

va multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce trebuie sa contina un raport medical dupa operatie? valusca_1980 valusca_1980 fetita mea a fost operata de cancer la ficat iar in timpul operatiei s-a descoperit ca pe langa tumoare mai era si o punga cu lichid(lichidul continea celule ... (vezi toată discuția)
Decont servicii medicale efectuate in ce Vlad48 Vlad48 Sotia a facut o operatie de coxartroza in Germania. A avut la ea cardul de asigurare de sanatate dar nu a avut formularul E112 cu vizele CAS sau ale medicului ... (vezi toată discuția)
Accident de munca sau nu ? Petre Oprescu Petre Oprescu Buna ziua, In data de 2.12.2010 am alunecat din cauza poleiului si mi-am rupt piciorul stang.Mentionez ca eram pe drumul de acasa la serviciu ,chiar in fata ... (vezi toată discuția)