avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ce trebuie sa contina un raport medical dupa operatie?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ce trebuie sa contina un raport medical dupa operatie?

fetita mea a fost operata de cancer la ficat iar in timpul operatiei s-a descoperit ca pe langa tumoare mai era si o punga cu lichid(lichidul continea celule canceroase) care a fost spart si s-a varsat in tot abdomenul ...de la 80%sanse de supravietuire am ajuns la sub 30%...in raportul medical scris dupa operatie nu scrie nimic de aceea punga de lichid...eu am aflat de la radioterapeut cand m-am dus sa discut probema(se impunea sa se faca radioterapie pe ficat insa el mi-a spus ca trebuie sa ii faca pe tot abdomenul si mi-a spus ca ar fi prefert sa fie scris in raport insa trebuie sa creada pe cuvant chirurgul)am cerut explicatii si mi-au zis ca doctorul si-a facut niste notite in care a specificat si ca nu era necesar sa treaca si in raport intreaga poveste.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 17:01, 20 Noiembrie 2014
Parerea mea este sa va adresatipentru expertiza la medicina legala. Cu acele analize si expertize v aadresati instantei, dar si medicului de familie pentru a obtine trimiteri pentru investigatii mai profunde.... Doamne ajuta...multa sanatate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate vorbi de malpraxis? GreyHound GreyHound Buna ziua, Va rog frumos sa ma ajutati cu raspunsul la o intrebare. In luna decembrie bunica mea a fost internata la Spitalul Judetean de urgenta Braila ... (vezi toată discuția)
Operatie nereușită în copilărie îmi costa acum viata, cine ma poate ajuta? Adevar1 Adevar1 Bună ziua, În urma cu 25 de ani am fost operat la spitalul de copii din Timișoara pentru criptorhidie. După această operatie avuta în copilărie, ... (vezi toată discuția)