avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Chemare in judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Chemare in judecata

Va rog sa-mi trimiteti si mie un model de chemare in judecata a responsabilului unitatii pentru neintocmire contract individual de munca.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 09:56, 26 Iulie 2014
Puteti sa faceti o sesizare sub acest aspect la ITM!
mmoceanu a scris:

Puteti sa faceti o sesizare sub acest aspect la ITM!


Am facut deja si domnii de la ITM mi-au comunicat ca reprezentantul firmei le-a spus ca nu am lucrat niciodata acolo. Si "m-au sfatuit" sa actionez firma in judecata ca e conflict de munca. Ce treaba au cei de la ITM ca se angajeaza la negru. Controlalele adevarate se fac doar la comanda politica nu pentru muritori de rand ca mine. O sa fac o plangere la Parchet pentru abuz in serviciu si firma o actionez in instanta ca patronul are bani pentru spaga la ITM.
Nu vi se poate pune la dispozitie "model de cerere de chemare in judecata".
Fiecare cerere de chemare in judecata se formuleaza in functie de aspectele de drept si de fapt specifice fiecarui caz in parte.
Va sfatuiesc sa luati legatura cu un avocat caruia sa ii detaliati cazul dvoastra si care sa va ofere sprijin de specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie itm, bani concediu odihna trascaelena trascaelena Am fost angajat la o firma de panificatie ca sofer pe o perioada de aproape 7 luni, mi-am dat demisia am stat in preaviz 20 de zile si le-am cerut bani pe ... (vezi toată discuția)
Retinere din salariu nelegala? tudorsad tudorsad Buna ziua, Nu de mult am fost angajat de o companie in ideea in care sa ma ocup de deschiderea, amenajarea si utilarea unui nou punct de lucru, fara nici un ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru si patronul ne-a scos datoare, obligatia de a plati datoria floralin floralin buna ziua .am o mica problema o vecina lucreaza la negru la un magazin de linga noi, patronul le-a scos datoare 1400 ron ele lucreaza la negru la el nu au ... (vezi toată discuția)