avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... VOLUNTARIAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

VOLUNTARIAT

Cine intocmeste Fisa de protectia voluntariatului si fisa de voluntariat?

Raportul de activitate se intocmeste lunar?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: gluten , utilizator 13:03, 25 Iulie 2014
Fisa de voluntariat contine descrierea in detaliu a tipurilor de activitati pe care organizatia-gazda si voluntarul au convenit ca acesta din urma le va desfasura pe parcursul contractului de voluntariat

Fisa de protectie a voluntarului contine instructiuni cu privire la desfasurarea activitatii acestuia, cu respectarea prevederilor legale in domeniul securitatii si sanatatii in munca. Pentru activitati ce ies din domeniul de acoperire al fisei de protectie a voluntarului, organizatorii activitatii vor apela la inspectoratele teritoriale de munca ce vor pune la dispozitia acestora instructiuni de securitate a muncii specifice activitatii respective.

Asadar, cele doua fise se intocmesc de organizatia-gazda.
In cazul unui spital de ex. ( voluntarul o sa presteze activitate in domeniul sanatatii) se ocupa biroul RUNOS? Se ocupa comp. juridic?
Multumesc!
Depinde de competentele stabilite in reg.de org si funct. al spitatului. Prin urmare, consider ca cele doua compartimente pot colabora in acest sens si nu sa dea vina una pe alta.
:) Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, Întrebarea mea este cum poți instrui ssm/su ... ssm su ssm su Bună ziua, Întrebarea mea este ...cum poți instrui ssm/su angajatii care fac activități de voluntariat, respectiv arheologi, prin fișă colectivă ... (vezi toată discuția)
Ssm pentru voluntarii care activează de acasă John Wills John Wills Salutare! Care sunt obligațiile beneficiarului (ONG), in ceea ce privește SSM, față de voluntarii care activează de la domiciliu? (vezi toată discuția)
Contract voluntariat in unitate scolara ALEXANDRU - ADRIAN MIU ALEXANDRU - ADRIAN MIU As dori sa stiu daca pot inchia un contract de voluntariat cu o unitate scolare, iar daca pot inchie un contract de voluntariat, care sunt conditiile de ... (vezi toată discuția)