avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Solutionare contestatie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Solutionare contestatie

Buna ziua! In cazul in care la examenul national de titularizare in invatamant obtin o nota si nu sunt multumit de acea nota si fac contestatie, iar in urma contestatiei obtin o noua nota si nici aceasta nu ma multumeste, care este urmatorul pas legal ce pot sa fac? Pot ataca in contencios administrativ? parca legea 554/2004, articolul 7...Care sunt pasii, cui ma adresez, imi trebuie avocat ?.... Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:21, 30 August 2014
Puteti depune cerere pentru vizualizarea lucrarii si reevaluare a acesteia. In contencios nu puteti contesta. Daca aveti suspiciuni de frauda, depuneti plangere la P:archet.
Multumesc! Cererea o adresez Inspectoratului Scolar Judetean de care apartin ?
Da.
Am facut cerere adresata ISJ HUNEDOARA si am cerut vizualizarea si reevaluarea lucrarii. Raspunsul lor nu a fost afrmativ, redau : ,,-nu exista precizat in niciunul din articolele OMEN nr. 5451/2013, privind metodologia cadru de mobilitate a personalului didactic pentru anul scolar 2014-2015, posibilitatea vizualizarii tezei candidatului participant la concursul de ocupare a posturilor/catedrelor vacante sau rezervate, sesiunea iulie 2014 ". Ce alte cai legale de atac mai am? In conditiile in care-mi resping dreptul de vizualizare si recorectare ma determina mai mult sa cred ca este ceva premeditat, rau intentionat, si sa am motive intemeiate ca este la mijloc o frauda. Nu pot crede ca nu am parghii de atac....Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 August 2014
raul-florin, utilizator
Puteti ataca in contencios administrativ.

Alte discuții în legătură

Model cerere hammerfloppy hammerfloppy cum sa redactez o cerere de vizitare minor? (vezi toată discuția)
Neplata salarii eduuard eduuard Pentru a actiona in justitie o persoana juridica pentru neplata salariilor, ce fel de cerere se depune la instanta? In cazul in care persoana juridica este in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare punerere pe rol dosar pt stabilirea minorului si pensie alimentara alina.livia alina.livia Va rog sa-mi spuneti ce documente sunt necesare pt. punea pe rol a procesului de stabilire a domiciliului minorei, pensie alimentara. Nu am fost casatoriti. ... (vezi toată discuția)