avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Un executor judecatoresc poate apartine de mai multe ...
Discuție deschisă în Executare silită

Un executor judecatoresc poate apartine de mai multe circumscriptii ?

Buna ziua,

Am primit o somatie de la biroul unui executor judecatoresc din Brezoi (VL) in care acesta sustine ca este executor judecatoresc in Circumscriptia Curtii de Apel Pitesti, dar in urma unor verificari pe google, reiese ca este in circumscriptia curtii de apel valcea. De aici intrebarea. Un executor judecatoresc poate apartine de mai multe circumscriptii ?

Va multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: BRS , utilizator 19:21, 26 Iulie 2014
Executorii judecătoreşti îşi îndeplinesc atribuţiile în circumscripţia curţii de apel în raza căreia se află judecătoria pe lângă care funcţionează, dacă prin lege nu se dispune altfel.
Multumesc pentru raspuns. Acum m-am uyitat si Judecatoria Rm Valcea apartine de Curtea de Apel Pitesti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exercitare drepturi tutoblu tutoblu Buna seara, un executor judecatoresc are drept de executie in alt judet,in afara de cel in care el are domiciliul si sediul sau? Debitorul are domiciliu in ... (vezi toată discuția)
Procedura executare cetatean strain adelinai adelinai Buna ziua, dupa multe termene si sentiinte , am castigat definitiv un proces de recuperare a banilor pe care i-am imprumutat unui cetatean strain cu rezidenta ... (vezi toată discuția)
Executori judecatoresti doru533 doru533 Buna ziua.As dori sa stiu daca executorii judecatoresti au o anumita arie de competenta sau sant autorizati pe toata tara.Mai concret ,un executor din ... (vezi toată discuția)