avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Infiintare cenaclu
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Infiintare cenaclu

Buna ziua,

De curand am infiintat un cenaclu virtual care isi desfasoara activitatea doar in mediul online. Site-ul web unde se vor publica materialele nu are nici un fel de scop comercial si este oferit in mod gratuit tuturor celor care doresc sa devina membri. Domeniul a fost cumparat de catre o singura persoana care nu este inregistrata ca persoana fizica si nici nu are vreun ONG, societate etc. As vrea sa stiu daca respectivul cenaclu isi poate desfasura in continuare activitatea sau trebuie inregistrat / afiliat la vreo institutie anume.

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Infiintare asociație /ong care sa sprijine sportivii Ana Corina P Ana Corina P Infiintare asociatie Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu o informație. Sora mea are 14 și este sportiva, joaca tenis de performanta. De a lungul ... (vezi toată discuția)
Sponsorizare, mecenat kodrins kodrins Buna ziua O persoana fizica fara personalitate juridica, dar cu activitate publica recunoscuta de catre diverse asociatii, poate primi sponsorizare, sau nu? ... (vezi toată discuția)
Magazin online - am nevoie de un sfat user277 user277 Exista foarte multi romani implicati in diverse firme de MLM (multi level marketing) si, fara discutie, sunt multe persoane fizice care vand produsele acestor ... (vezi toată discuția)