avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Colaborare cu firma straina
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Colaborare cu firma straina

Buna ziua,
As dori sa stiu pasii pentru o colaborare cu o firma straina ca si intermediar . Adica eu cu firma mea sa fac legatura intre o firma din tara si o firma din strainatate.
Ma inereseaza un certificat de intentie de colaborare, un model de contract de comision si pasii de la inceput pentru asa ceva. Mentionez ca inca nu am firma ...ca si aici sunt nedumerita ce fel de acte trebuie pentru o firma de intermediere.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mariabiro , utilizator 22:36, 5 August 2014
Va autorizati fiscal si incheiati cu acea firma un contract de prestari servicii
de fapt ar trebui sa inchei contract de prestari servicii cu ambele firme nu ?
si cu cea romaneasca si cu cea straina.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc mult pentru raspuns si pentru modelul de contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare tatianatintisan tatianatintisan Vreau sa imi fac un contract de colaborare cu firma pe parte de intermediere transporturi , vreau sa stiu ce tip de contract trebuie sa imi fac ca si persoana ... (vezi toată discuția)
Care ar fi cea mai buna optiune (pfa, societate comerciala etc.) pentru a presta servicii pe internet? AdrianApan AdrianApan In primul rand buna tuturor si ma scuzati daca nu am \"nimerit\" categoria buna. Trec direct la subiect .... Sunt putin confuz in ceea ce priveste optiunea ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare geoserv22 geoserv22 Am si eu intrebare.Mai exista contract de colaborare sau o forma de contract legala prin care pot angaja pe cineva sa prestreze servicii pe baza de ... (vezi toată discuția)