avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri europene

am depus in 2009 un proiect pe masura 112 care a fost declarat eligibil si care s-a semnat in 2010;proiectul s-a finalizat cu ok si as vrea sa stiu daca in 2015 pot accesa masura 121 modernizarea exploatatiilor agricole sau alta masura?
Cel mai recent răspuns: Gedu , utilizator 07:02, 22 August 2014
buna dimineata,
puteati accesa masura 121 si anul trecut ,puteati si acum dar nu mai aveti timp.
Daca doriti sa depuneti proiect pregatiti-l pentru celelalte masuri ,care se vor deschide spre sfarsitul anului ( pe MADRP).
Mult succes.
exista mari sanse ca in 2015 masura 121 sa nu mai fie asa cum o stiati, cu putina rabdare si multa cafea o sa aflati ce presupune 2015 - 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene cultivare grau gruianuandreeaeugenia gruianuandreeaeugenia lucrez 50,65ha,am semanat 30ha cu grau,in toamna 2011,cu nu pot depune proiect pe masura 112,sant considerat neeligibil, nu am istoric rol APIA. (vezi toată discuția)
Fonduri (masura 112)- lcepan lcepan Detin teren,cladire,un numar de aproximativ 100 de capete capre si dorinta de dezvoltare a domeniului de activitate. Care sunt pasii \"da capo al fine\" pe ... (vezi toată discuția)
Finantare pentru utilaje agricole! florinsadova florinsadova Va rog sa ma scuzati daca aceasta intrebare nu i-si gaseste locul in acest site>Exista proiecte tip pentru achizitionarea unui tractor? (vezi toată discuția)