avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Alternativa la declaratia A1
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Alternativa la declaratia A1

Buna ziua!
Am o societate,un singur angajat,posibilitatea incheierii contract de prestari servicii in UE(salariatul este mecanic auto),nu ma incadrez sa scot declaratia A1;
Ce alternativa ar fi,pentru a demonstra celor cu care voi incheia contracte de prestari servicii ca angajatul respectiv este asigurat in sistemul public de asigurari in Romania,?
Mentionez ca pentru a putea factura am facut inscrierea in ROI,am depus cerere de evitare a dublei impuneri.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pfa platitor de tva ce documente depun? claudiughebauer1975 claudiughebauer1975 Sunt in procedura de deschidere PFA de curand si voi avea un contract comercial cu o firma din comunitate, vreau sa stiu ce documente sunt de depus pentru a fi ... (vezi toată discuția)
Emitere factura si incasare venituri din belgia crss2099 crss2099 Buna Ziua, am un PFA pe activitati de informatica, platesc impozit la norma de venit si nu sunt platitoare de TVA. Voi lucra in Belgia si voi emite lunar o ... (vezi toată discuția)
Taxe contract prestari servicii cu o persoana juridica nerezidenta Catalinoiu Ana Catalinoiu Ana Societeatea X ( broker de asigurare ) a incheiat un contract de prestari servicii ( cursuri ) cu o persoana juridica nerezidenta ( SLOVACIA) . Precizez ca ... (vezi toată discuția)