avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Continuitate CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Continuitate CCC

Am o dilema,va rog mult sa ma sfatuiti,am o fetita de 8luni am iesit in concediu de crestere a copilului fiind preluata de casa de asigurari incepand cu concediu prenatal daca as ramane insarcinata acum as mai putea beneficia de indemnizatie pt al doilea copil?locul de munca dupa ce mi-a expirat contractu perioada determinata si am fost preluata de casa de asigurari,s-a desfiintat la cateva luni dupa.Nu am loc de munca la care sa revin,multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: adrycary , utilizator 20:43, 29 Iulie 2014
Daca veti naste un al copil inainte de a se termina CCC1 veti intra direct in CCC2 si veti avea aceeasi indemnizatie.
multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot intra din ccc1 in ccc2 fara sa merg la serviciu? e_rainbow_love e_rainbow_love Am un copil si sunt in concediu de crestere. La anul in Dec. mi se incheie concediu maternal dar planuiesc sa raman din nou insarcinata si vreau sa aflu daca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia la a doua nastere cu cim determinat Anomissimona Anomissimona Buna ziua, In 2012 am lucrat la o intreprindere cu contract pe perioada determinata si care il tot prelungeau din 3 in 3 luni. Pe 10 ianuarie 2013 am ramas ... (vezi toată discuția)
Concediul prenatal si indemnizatia pentru cresterea celui de al doilea copil silvana_ups silvana_ups sunt in concediu de crestre a copilului din decembrie 2010, acum sunt insarcinata in 2 luni , intrebarea mea este care sunt drepturile pe care le am privind ... (vezi toată discuția)