Buna ziua,
Acum o luna o vecina m-a asteptat cand am venit de la servici ,cu un par si a vrut sa ma loveasca..daca nu intram repede in curte imi dadea in cap..am martor o vecina care a asistat la toata cearta. cu greu m-am abtinut sa nu o ating....tot ea a facut plangere si si-a pus si avocat..ce trebuie sa fac urgent???
Am injurat-o dar nu am lovit-o...in plangerea penala a mintit cum ca am amenintat-o cu moartea..!! Eu am 3 vecini martori iar ea l-a pus pe sotul ei ca martor si l-a mai pus sa si minta..! Ce pot face??!
Cred ca nu va fi dificil pentru organele de cercetare sa isi dea seama (in urma declaratiilor martorilor) cine induce in eroare si cine spune adevarul.
Deocamdata dvs. sunteti cel amenintat si inca cu parul, asa ca dupa ce in urma cercetarii, va rezulta ca fapta nu exista, nu va ramane decat sa faceti dvs. o plangere pentru denunt calomnios.
Art 180 cp
piticut86
buna ziua.am fost lovita,am scos certificat medico-legal care atesta ca am nevoie de ingrijiri medicale de 2-3 zile,specific ca nu am martori ca agresorul este ... (vezi toată discuția)