avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inregistrare sau declaratie pe propria raspundere.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inregistrare sau declaratie pe propria raspundere.

1. La intreprinderile individuale ce functioneaza conf prev OUG 44/2008,prin declaratie pe propria raspundere{cod caen 4711) se impune inregistrarea sanitar veterinara in conditiile in care actul de inregistrare sanitar veterinara la cap 7 are prevederi ce contravin certificatului de infiintare(inregistrare ORC ?
2.Am primit amenda pentru persoane juridice desi intr.indiv conf OUG44/2008 nu are personalitate juridica.Cum este procesul verbal?Nul sau anulabil ?

Alte discuții în legătură

Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli sorrela2003 sorrela2003 Am un chiosc in incinta unei scoli. Cand m-am inregistrat la ORC mi s-a spus ca e suficienta acea declaratie pe proprie raspundere pentru a putea functiona, ... (vezi toată discuția)
Avize magazin mixt Costy S Costy S Buna ziua, Pentru un magazin mixt, (cod caen 4711 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi ... (vezi toată discuția)
Cine stie cat costa sa infiintezi o ii Mihalcea ion Mihalcea ion Vreau sa infiintez o intreprindere individuala,si vreau sa aflu de la dvs.ce acte imi trebuie,cui trebui sa ma adresez prima data,si cati bani ma va costa la ... (vezi toată discuția)