avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli

Am un chiosc in incinta unei scoli. Cand m-am inregistrat la ORC mi s-a spus ca e suficienta acea declaratie pe proprie raspundere pentru a putea functiona, bineinteles cu respectarea prevederilor legale. Cand au venit in control inspectorii DSV mi-au spus ca trebuie sa solicit autorizatie sanitar veterinara pentru acest chisoc, ca fara aceasta nu pot functiona. Conform Ordinul 111/2008 sunt supuse autorizarii magazinele (incadrate in codul CAEN 4711), dar eu ca si chiosc (prevazut in cod CAEN 4781) am nevoie de autorizatie, sau e suficenta acea declaratie pe proprie raspundere? Pentru ca daca in codul CAEN se face distinctie intre magazin si chiosc in normele sanitar-veterinare aceasta nu exista.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:55, 30 Noiembrie 2011
Trebuie sa aveti si autorizatie de functionare de la primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare punct lucru -chiosc alimentar ENGFULL ENGFULL PENTRU AUTORIZARE UNUI CHIOSC ALIMENTAR ESTE SUFICIENTA DECLARATIA PE PROPRIA RASPUNDERE SAU SUNT NECESARE AUTORIZARI SPECIALE DE LA DSV , PSI , DSP APM? (vezi toată discuția)
Cod caen magazin alimentar/ restaurant Alex Danit Alex Danit As vrea sa infiintez un srl in afara perimetrului unei scolii,dar in apropiere de aceasta.Ca sa evit acea lege cu fast-food-ul langa scoli(srl-ul va ... (vezi toată discuția)
Reinoire autorizatii sanitara, psi, mediu adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! am un SRL ce are ca activitate Caen BARURI si mi-a expirat autorizatia sanitara . in 2008 am facut unele modificari si am mai autorizat si alte ... (vezi toată discuția)