avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 786 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reinoire autorizatii sanitara, psi, mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reinoire autorizatii sanitara, psi, mediu

buna ziua! am un SRL ce are ca activitate Caen BARURI si mi-a expirat autorizatia sanitara . in 2008 am facut unele modificari si am mai autorizat si alte obiecte de activitate la orc fiind necesara doar declaratia pe propria raspundere ca indeplinesc conditiile de functionare sanitar veterinare, protectia muncii, mediu, psi.trebuia sa mai obtin si alte avize sau e suficient certificatul constatator emis de orc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 12:39, 4 Iulie 2009
Va trebuie toate autorizatiile respective
Certificatul de constatator eliberat de ONRC, o data cu inregistrarea declaratiei pe propria raspundere, ca sediul d-v si punctele de lucru corespund normelor legale de functionare , sunt suficiente ....dar fiind vorba de o activitate de alimentatie publica ar fi bine sa va reinoiti si autorizatiile, daca nu faceti acest lucru in urma unui control nu veti fi sanctinat direct ci veti primi termen pentru remedierea situatiilor constatate, deci de principiu puteti sa functionati si in baza Certificatului constatator eliberat de ONRC dar mare atentie sa respectati toate normele impuse de autoritatii(p.s.i, sanepid, etc.) Daca nu desfasurati efectiv activitatea principala(respectiv nu aveti deschis nici un Bar ) atunci e suficent certificatul
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iulie 2009
Analore, utilizator
Analore a scris:

Certificatul de constatator eliberat de ONRC, o data cu inregistrarea declaratiei pe propria raspundere, ca sediul d-v si punctele de lucru corespund normelor legale de functionare , sunt suficiente ....dar fiind vorba de o activitate de alimentatie publica ar fi bine sa va reinoiti si autorizatiile, daca nu faceti acest lucru in urma unui control nu veti fi sanctinat direct ci veti primi termen pentru remedierea situatiilor constatate, deci de principiu puteti sa functionati si in baza Certificatului constatator eliberat de ONRC dar mare atentie sa respectati toate normele impuse de autoritatii(p.s.i, sanepid, etc.) Daca nu desfasurati efectiv activitatea principala(respectiv nu aveti deschis nici un Bar ) atunci e suficent certificatul

:(( cei de la primarie , cand vin in control nu prea tin cont de Certificatul constatator si de declaratia pe propria raspundere....doresc Autorizatiile mentionate...in caz contrar , vor sanctiona conform legii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare chiosc alimentar in incinta unei scoli sorrela2003 sorrela2003 Am un chiosc in incinta unei scoli. Cand m-am inregistrat la ORC mi s-a spus ca e suficienta acea declaratie pe proprie raspundere pentru a putea functiona, ... (vezi toată discuția)
Intrebare alina240 alina240 O firma care este autorizata pt codul CAEN trecut la obiectul principal de activitate , poate sa desfasoare si alte obiecte de activitate trecute la obiecte ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la pompieri cucu andreea cucu andreea buna ziua,stie cineva daca imi trebuie aceasta autorizatie psi pentru un magazin de 70metri patrati aflat la parterul unui bloc? va multumesc (vezi toată discuția)