avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... achizitie auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

achizitie auto

Intentionez sa achizitionez un autoturism de la o persoana juridica (dealer auto) eu fiind persoana fizica. Autoturismul este inmatriculat, are asigurare, casco, numere normale, taxa platita. Dealerul accepta pretul pe care l-am oferit eu pe acel auto insa spune ca este mai mic decat cum il are in evidentele firmei, sens in care doreste sa incheiem doar contractul de vanzare cumparare si autoturismul sa ramana in continuare in evidentele firmei pana cand se mai devalorizeaza si il poate vinde la pretul pe care il dau eu. Recomandati sa procedez in acest mod? Care sunt riscurile la care ma expun daca fac doar contractul de vanzare cumparare? Ce acte ar trebui sa imi dea vanzatorul astfel incat cand vreau sa il trec pe numele meu sa nu am probleme? Ar fi mai bine sa fac contractul de vanzare cumparare la un notar?

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism sh utilizator090 utilizator090 Buna ziua, Ma aflu in situatia de a achizitiona un autoturism si mi-ar prinde bine un sfat cat mai curand posibil. Autoturismul a fost cumparat de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sau nu? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am o mica dilema. Am achizitionat un auto SH adus la comanda de catre o firma autorizata in comertul cu autovehicule. Mi-au dat un dosar cu toate ... (vezi toată discuția)