avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Help ma dispera cei de la KRUK
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Help ma dispera cei de la KRUK

Buna ziua, daca ma poate ajuta cineva cu o informatie, acuma aproximativ 6-7 ani am avut niste chiriasi in locuinta care nu si-au platit factura la romtelecom, factura de aproximativ 500 ron, factura de care nu am stiut mult timp decat dupa o perioada dupa ce au plecat chiriasii si au inceput sa curga somatii de la Kruk, am mers la romtelecom sa vad situatia si cei de acolo imi spun ca nu am nimic de plata, ca nu apar in baza lor de date. La o vreme ma suna cei de la Kruk anul trecut pentru factura respectiva, ca am de platit 500 si cv de ron, le spun ca nu stiu de nici o factura nimic, ei imi dau data facturii ..etc. Incredibil de stresanti sunat intruuna , mi-au propus o reducere daca platesc tot integral, apoi o reesalonare a datoriei in 5 luni dar sa semnez un contract cu ei pentru a beneficia de reesalonare, lucru pe care clar nu l-am vrut. Ma bombardau cu telefoane si mesaje, in final anul trecut cred ca am facut prostia.. am platit 100 de ron. Intrebarea mea este.. daca m-am bagat in hora sa merg pana la capat ? adica sa platesc si restul ? Prin faptul ca am platit suta de lei e ca si cum sunt de acord ca am datorii la ei ? Cateva luni m-au lasat in pace, acuma au reinceput sa ma bombardeze cu telefoanele.. ce sa fac , dati-mi un sfat va rog. Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:27, 6 August 2014
Buna ziua,
Ignoratii pe cei de la KRUK. Nu au ce sa va faca. Daca va mai suna spuneti-le ca formulati plangere la politie.
Multumesc pentru raspuns Dl Gabriel, asta le-am spus si eu astazi celor de la Kruk, poate nu in cei mai corecti termeni dar asta le-am spus, au trecut destui ani ca aceea datorie sa nu mai existe, dar doamna mi-a spus ca: "adica anul trecut cand a-ti platit cei 100 de ron a-ti fost de acord ca aveti o datorie de platit, acuma de ce nu ?" De accea ma intrebam ca daca am platit acea suta de ron nu mi-am reactivat ca sa spun asa perioada de 3 ani, practic recunoscand ca am aceasta datorie.
Ultima modificare: Miercuri, 30 Iulie 2014
TzackPack, utilizator
Buna ziua,
Consultai un avocat care, cu toate actele in fata, va poate lamuri.
Art 2537 C.Civ, cam asta ar spune. Este destul de delicat asa ca va sfatuiesc sa va adresati unui avocat care sa aiba toate actele in fata.
Acte..ce acte pot avea in cazul asta ? nu am de unde sa am absolut nici o hartie macar, multumesc frumos pentru raspuns Dl. Gabriel
factura a fost emisa pe numele dvs sau al chiriasilor? daca nu este pe numele dvs sunteti "scapat".
daca este pe numele dvs, dat fiind ca ati facut acea plata partiala ati recunoscut existenta datoriei.

Alte discuții în legătură

Restanta banca, propunere de solutionare litigiu- de la societatea de recuperari creante muku muku credit banca, ultima plata la ei in urma cu peste 14 luni, preluata de kruk international care a bombardat cu scrisorele si telefoane in rastimp. Apoi apare o ... (vezi toată discuția)
Nelamurire prescriere datorie lfs01 lfs01 Buna ziua. Am o nelamurire legata de un credit luat acum mai multi ani. Este vorba de un credit de nevoi personale. In urma pierderii slujbei am fost in ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de recuperari creante kuky666 kuky666 buna, un prieten si-a facut un abonament conex in 2004 si nu a mai putut platii, acuma momentan trebuie sa plateasca 2800 ron cu penalitati, el este plecat ... (vezi toată discuția)