avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Radiere coduri CAEN secundare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Radiere coduri CAEN secundare

Buna ziua,
Fiind la inceput de drum cu o mica afacere si nedocumentata suficient in materie de impozitare, am ales sa imi infiintez o intreprindere individuala cu un obiect principal de activitate si doua secundare. Ulterior, afland despre cele doua variante legale de impozitare, la norma de venit si in sistem real, am considerat ca cea potrivita mie nu poate fi in acest moment decat prima, la norma de venit, in varianta cu un singur cod CAEN. Prin urmare, desi II este inregistrata la ORC de numai cateva zile, as dori sa radiez cele doua coduri secundare pentru a beneficia de impozitarea la norma de venit aferenta codului CAEN principal. As dori sa stiu care este procedura de radiere, costurile si durata acesteia. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Impozitare pfa multiple coduri caen StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, In cazul unui PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 6201 - Sistem real ( nu am gasit codul CAEN in tabelul cu normele de venit ) 7410 - Sistem real ... (vezi toată discuția)
Infintare pfa cod principal si secundar ariaint ariaint Inteleg ca se stabileste un cod principal si se pot adauga si coduri secundare , intrebarea este cate astfel de coduri secundare se pot pune 1,5, 10 etc.. este ... (vezi toată discuția)
Cumulare norme de venit intreprindere individuala bianca34 bianca34 Buna ziua, Fiind in punctul inregistrarii unei intreprinderi individuale la administratia financiara, as dori sa stiu la ce sa ma astept legat de impozitare. ... (vezi toată discuția)