avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de societate/arenda
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de societate/arenda

Buna ziua!
Daca am un teren luat in arenda, pot infiinta o societate simpla? Articolul 1896 din NCC, ma pune putin pe ganduri. Se considera conform acestui articol, subarendare?

Alte discuții în legătură

Teren agricol dat in arenda unei firme.poate arendasul sa-l inchirieze altor persone fizice telecomanda telecomanda Am dat in arenda unei firme 4 ha teren agricol.pretul 800.kg grau /ha Firma respectiva la randul ei a dat acest teren unor persoane fizice pentru al lucra ... (vezi toată discuția)
Schimb de teren intre doua societati stancu94 stancu94 Buna ziua.Speta este destul de simpla,doua societati agricole au facut un schimb tacit de terenuri,pentru comasare si pentru buna desfasurare a ... (vezi toată discuția)
Contract de arendare Ostafi Daniel Adrian Ostafi Daniel Adrian Buna ziua Am o mica intrebare Exista un contract de arenda intre un ONG si un consiliu local si ong-ul ar vrea sa exploateze acea pasune prin intermediul ... (vezi toată discuția)