avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stagiu cotizare
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stagiu cotizare

cum se procedeaza in cazul inui salariat care este angajat in cursul lunii iulie 2014, nu a mai lucrat niciodata ptr a aduce stagiu de cotizare si a intrat in concediu medical , cod 01
Cel mai recent răspuns: gina2010 , utilizator 18:02, 31 Iulie 2014
Daca nu are minim 22 de zile lucratoare de stagiu, concediul medical nu se poate plati. Perioada de absenta se motiveaza cu certificatul medical, dar fara bani.
Dar medicul pe ce baza a eliberat certificatul medical? Ati dat dvs. adeverinta de asigurat?
da, este eliberata adeverinta cum ca este angajat de la data de ... dar ca i se va retine si vira contributia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediu medical retromusculo retromusculo Buna ziua, am incheiat un contract de munca pe data de 12.03.2012. in data de 17.04.2012 am intrat in concediu medical cod 06 pana in data de 21.04.2012. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical fara stagiu de cotizare camicami camicami Buna tuturor, ajutati-ma ,va rog,sa rezolv urmatoarea situatie cu care nu m-am mai intalnit si nu vreau sa gresesc. Un salariat care nu a mai lucrat ... (vezi toată discuția)
Concediu medical neplatit ime.a ime.a Buna ziua. Am un salariat angajat din luna iunie. In luna iulie a avut un concediu medical cu cod indemnizatie 06. Are doar 17 zile lucrate, deci nu are ... (vezi toată discuția)