avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA

Ieri am semnat un contract individual de munca cu un magazin, pentru postul de director si tocmai am aflat de multe nereguli din cadrul lui,plus o reclama foarte proasta.Daca renunt,ma pot obliga sa stau 20 de zile in preaviz, asa cum scrie in contract?Va mentionez ca doar o zi am lucrat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 31 Iulie 2014
Va puteti prevala de prevederile art.31 alin.3 C.mun., si anume: Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa perioada de proba Sheli Sheli In cazul unui contract de munca incheiat pe perioada determinta de 1 an, dar cu perioada de proba 3 luni, ce variante are la dispozitie angajatul pentru a ... (vezi toată discuția)
Demisie maruska maruska sint in perioada de proba la o firma,am contract de munca.as dori sa plec pentru ca angajatorul nu isi respecta sub nici o forma obligatiile din contrct ... (vezi toată discuția)
Demisia in perioada de proba backoff123 backoff123 Buna ziua, La semnarea contractului imi este stipulat ca am o perioada de proba de 90 zile . Daca eu decid sa imi dau demisia inainte ca acele 90 de zile ... (vezi toată discuția)